Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πάει και Ρεάλ, πάει και Μπαρτσελόνα…!



Ιδιαίτερα… βολικός παρουσιάστηκε ο Νεϊμάρ, ερωτώμενος αν προτιμά κάποια από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάει και Ρεάλ, πάει και Μπαρτσελόνα…
Ως εξίσου ιδανικούς προορισμούς για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή περιέγραψε τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ ο Νεϊμάρ.

Παρά τις πιέσεις που παραδέχθηκε ότι δέχεται από τον συμπατριώτη του Ντάνι Άλβες, ο Βραζιλιάνος σταρ τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί είτε στους Καταλανούς, είτε στους Μαδριλένους.

«Δεν έχω καμία προτίμηση ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δυο τεράστιες ομάδες που τις σέβονται όλοι και καθεμία έχει τη δική της ιστορία», ανέφερε ο Νεϊμάρ μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

Έστω κι αν παραδέχθηκε ότι «τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα τους τρομάζει όλους με το ποδόσφαιρο που παίζει» και ότι «είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Όπως και να ‘χει, ο Βραζιλιάνος δεν θέλησε να αναφερθεί αναλυτικά στο θέμα ενδεχόμενης μεταγραφής του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν πρέπει να φύγω τώρα, θα φύγω τώρα. Αν πρέπει να το κάνω σε πέντε χρόνια, θα το κάνω τότε. Είναι δικό θέμα, δική μου απόφαση και όταν την πάρω, θα την ανακοινώσω».

Κι επειδή δεν θα μπορούσε (σε συζήτηση που συμπεριλαμβάνει τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) να μην ερωτηθεί και για τη σύγκριση των Μέσι και Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ προσπάθησε ν’ απαντήσει… όσο το δυνατόν πιο διπλωματικά:

«Αν έπρεπε να ψηφίσω ποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο, θα έλεγα τον Μέσι. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον για την ομάδα μου, δεν θα είχα πρόβλημα να είναι είτε ο ένας, είτε ο άλλος».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: