Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ψάχνουν να βρουν την «τρύπα»

Την εξήγηση του πρώην προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Μποτσίβαλη, περιμένουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να δουν πώς προέκυψε η «τρύπα» των 320.000 ευρώ.

Ψάχνουν να βρουν την «τρύπα»
Σε αναβρασμό βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ψάχνουν να βρουν από πού προέκυψε η «τρύπα» των 320.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Αυτό άλλωστε ήταν και το θέμα που απασχόλησε τους ιθύνοντες της ομάδας στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο ακόμη στον Παναγιώτη Μποτσίβαλη, ώστε να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το «άνοιγμα» που έγινε και φαίνεται στα βιβλία του συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα στοιχεία, τότε αναμένεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν νομικά κατά του πρώην προέδρου, κάτι άλλωστε που είχε προαναγγείλει και ο νυν ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Επιπλέον στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 230.000 ευρώ, όπως προέκυψε από την συζήτηση για τον προγραμματισμός της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: