Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αργεί του τερματοφύλακα!

Μπορεί να κλείσει τον Καμπένιο αλλά δεν το κάνει, κατόπιν εντολής του Μίτσελ. Αυτό, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση για τερματοφύλακα.

Αργεί του τερματοφύλακα
Ανοικτό παραμένει ακόμη το ζήτημα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Στο… λιμάνι περιμένουν να τελειώσει θετικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κάρολ.

Ωστόσο, δεν μένουν εκεί αλλά αναζητούν και άλλον έναν γκολκίπερ. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν κοιτάξει είναι αυτή του Νταβίντ Κομπένιο τον οποίο και άνθρωποι της ομάδας έχουν δει και από κοντά.

Ο άσος της ισπανικής ομάδας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τον πλησιάσουν και να συμφωνήσουν μαζί του για συμβόλαιο χωρίς να έχουν να δώσουν κάποια χρήματα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν κάνει την… κίνησή τους, αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι η αναζήτηση συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα είναι και καλύτερος αλλά και σαφώς σε μικρότερη ηλικία από τον Κομπένιο, ο οποίος είναι 31 ετών.

Φυσικά ο Μίτσελ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή εξετάζοντας κάθε καλή περίπτωση που μπορεί να παρουσιαστεί .


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: