Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

«Να τιμήσω την φανέλα του Πανιωνίου»

Ευχαριστημένος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας, εμφανίστηκε ο Μάρκος Ντούνης.

«Να τιμήσω την φανέλα του Πανιωνίου»
Πριν λίγες ημέρες ο Μάρκος Ντούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο μέχρι το 2016 και ο παίκτης είναι έτοιμος για να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν.

Ο νεαρός άσος που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν φέτος ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ αναφέρθηκε στο προσεχές ματς του «Ιστορικού» κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει βελτιωθεί πολύ υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πανιώνιο και τα συναισθήματά του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον Πανιώνιο για τα επόμενα τρία χρόνια και θα προσπαθήσω να τιμήσω τη φανέλα της ομάδας μου. Μέσα από την προσπάθειά μου, πίστεψαν κάποιοι άνθρωποι σε μένα και η ομάδα μου έδωσε αυτό το δικαίωμα, να παίξω ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και να αναδειχθώ μέσα από αυτήν. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσω να τιμήσω τη φανέλα της ομάδας μου. Δεν το είχα στο μυαλό μου τα παλαιότερα χρόνια ότι θα μπορώ να αγωνιστώ σε τόσα πολλά παιχνίδια στον Πανιώνιο. Μ' άρεσε αυτό όμως και γι' αυτό συμφώνησα για τα επόμενα τρία χρόνια».

Για τις σκέψεις του όταν άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο: «Τα 'χω σκεφτεί όλα αυτά... Ξεκίνησα, επειδή τα παιδιά, οι φίλοι μου, ο Κώστας και ο Χάρης, πήγαιναν σ' αυτή την ομάδα και τελικά αυτή την ομάδα την αγάπησα αρκετά. Με πίστεψε όπως και εγώ πίστεψα σ' αυτή».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον για να μη χάσουμε γιατί κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί εμείς παίζουμε τη Δευτέρα και μέσα από αυτά θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: «Με τον καινούργιο προπονητή, τον Αναστόπουλο, έχει φτιάξει πολύ την άμυνα της ομάδας. Και αν δεν δέχεται εύκολα γκολ, μπορεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Θα κοιτάξουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να το χτυπήσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Μεγάλο άγχος ούτε μεγάλη πίεση δεν υπάρχει, απλά, πρέπει να προσέξουμε γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό μπορεί να την πατήσουμε».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει. Γι' αυτό έγινε και η μείωση στις τιμές των εισιτηρίων για να έρθει πιο πολύς κόσμος. Τον θέλουμε μαζί μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι δύναμή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: