Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Να το σηκώσει με τον… Φουστέρ!

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Νταβίντ Φουστέρ δηλώνει «παρών» στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που με νίκη θα φέρει και τον 40ο τίτλο στους Πειραιώτες.

Να το σηκώσει με τον… Φουστέρ!
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον Μίτσελ να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή.

Σε αυτόν τον αγώνα ο Ισπανός προπονητής θα έχει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον πάγκο των ερυθρολεύκων τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ο συμπατριώτης του Μίτσελ ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι –σήμερα- έφτασε στο σημείο να ακούσει το όνομά του ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή του.

Αναλυτικά σε αυτή βρίσκονται οι: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Στο τέλος του προγράμματος κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τελική προσπάθεια σε μια πρόθεση του τεχνικού επιτελείου να τους βελτιώσει την επαφή που έχουν με τα δίχτυα σε σουτ με το «κακό» τους πόδι.
Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα τελευταίο «χαλάρωμα», πριν από το ματς.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: