Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Θέλει να... ξεχάσει ο Φέργκιουσον!

Να ξεχάσει γρήγορα την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, για το Champions League θέλει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Θέλει να... ξεχάσει ο Φέργκιουσον
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διαιτητή. Την Παρασκευή το πρωί ο 71χρονος προπονητής αντιμετώπισε τον Τύπο, και τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν εκνευρισμένος με την κόκκινη κάρτα στο Νάνι, αυτό που σκεφτόταν ήταν η… επόμενη μέρα και η αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι, για το Κύπελλο Αγγλίας.

«Στενοχωρήθηκα πολύ, δεν το κρύβω, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα. Είναι δύσκολο να κρατάς την πίστη σου. Είναι η Τρίτη φορά που αδικούμαστε από διαιτητική απόφαση. Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς. Αν το σκεφτείς πολύ σκληρά βέβαια, είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου κόουτς.

Ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους «μπλε» για το FA Cup ο «Φέργκι» εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος, καθώς ο αγώνας είναι εντός έδρας, ενώ, παράλληλα, επέλεξε να μην αναφερθεί στον υπηρεσιακό τεχνικό των «μπλε»,Ράφα Μπενίτεθ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: