Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το βλέπω 4-0 στο Φάληρο!!

Το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι προβλέπει μέσω του sportdog ο Γιώργος Μύρτσος. Τι λέει για την ενεργοποίηση Δέλλα-Ζήκου-Μπορμπόκη στην ΑΕΚ και τι προτρέπει τους αναγνώστες του;
Έχει ντέρμπι, λέει, σήμερα. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ποιο ντέρμπι; Της φανέλας; Αν μπούνε μόνο οι φανέλες στο γήπεδο, θα είναι ντέρμπι. Γιατί από τη μία υπάρχει μία ομάδα κανονική, με παίκτες, προπονητή, πρόεδρο κ.λπ. Και από την άλλη κάτι που θυμίζει ομάδα.
Το θέατρο του παραλόγου
Κάποιος έχει μπερδέψει τα σώβρακα με τις γραβάτες στον Παναθηναϊκό και νομίζει ότι η ομάδα είναι... τοκ σόου. Ακόμα κι έτσι, όμως, όταν υπάρχει ένας μέτριος παρουσιαστής, τι μας φταίνε οι ηχολήπτες; Θέατρο του παραλόγου.

Ακριβές σκορ 4-0
Δεν υπάρχει ντέρμπι, λοιπόν. Κωμωδία θα είναι το παιχνίδι. Δίνω και ακριβές σκορ το 4-0. Και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν μετά το ματς βγούνε από κάτω από το σχόλιο αναγνώστες και γράφουν τις παπαριές τους. Εγώ γράφω με ονοματεπώνυμο και όποιος διαφωνεί τεκμηριωμένα, με επιχειρήματα, τον καλώ σε δημόσιο διάλογο. Παλιά ήμουν μεγάλος αλήτης, τσακωνόμουν ακόμα και στα πεζοδρόμια. Τώρα, όμως, δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.
Γιατί έμπλεξαν;
Θέλω να πω δύο λόγια και για την ΑΕΚ: μαζεύτηκαν εκεί ο Δέλλας, ο Ζήκος και ο Μπορμπόκης. Τρία εκπληκτικά παιδιά, τους γνωρίζω και από βάθος καρδιάς τούς εύχομαι το καλύτερο. Γιατί, όμως, πάνε και μπλέκουν; Είναι γνωστή η κατάσταση της ΑΕΚ και στο τέλος μπορεί μέχρι και να ακουστούν μπινελίκια για αυτά τα παιδιά! Ελπίζω πως όχι, δηλαδή, αλλά η αχαριστία είναι κύριο γνώρισμα των οπαδών...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: