Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Με Βιτόλο και… Φιγκερόα στο ντέρμπι!

Κανονικά προπονήθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης καταλήγει ο Βονόρτας.

Με Βιτόλο και… Φιγκερόα στο ντέρμπι
Ο Βίκτορ Βιτόλο έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης κι έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λύνοντας τα χέρια του Γιάννη Βονόρτα που υπολογίζει να ξεκινήσει με τον Ισπανό στην ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θέση δίπλα στον Βιτόλο θα πάρει ο Σο, ενώ επανέρχεται στην άμυνα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Οι «πράσινοι» έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στις στημένες φάσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση φανερώνοντας πως ο Βονόρτας υπολογίζει πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε και την εικοσάδα του ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Σείταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα, Σισοκό, Λαγός, Εσπάρθα, Χουχούμης, Καζιγιάμας, Ντίνας, Πίντο και Κάιπερ.

Εκτός αποστολής έμειναν Βελάσκες, Φουρλάνο, Κουίνσι, Φορναρόλι, Αποστολόπουλο, Μαυρία, Ταμπάκη και τους νεαρούς Κουσίδη, Σταματάκη, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Βονόρτας, οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Καρνέζη στη θέση του τερματοφύλακα και στην άμυνα –από δεξιά προς αριστερά- τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρίνο.

Την τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Βιτόλο, Σο και Ζέκα, ενώ όλα δείχνουν πως παραμένει στην ενδεκάδα ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος μαζί με τον Σισοκό θα προσπαθήσουν να βοηθούν τον Λουτσιάνο Φιγκερόα στην επίθεση.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: