Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο Μπάγεβιτς δείχνει το δρόμο στον Δέλλα!

Τα χνάρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να ακολουθήσει ο Τραϊανός Δέλλας, στον αγώνα ζωής ή θανάτου της ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο Μπάγεβιτς δείχνει το δρόμο στον Δέλλα

Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε ο «Τράι» για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» ενόψει του «τελικού» απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, το βάρος έπεσε στην ψυχολογία και όχι στην τακτική.
Παράλληλα, τόσο ο νέος τεχνικός της  «Ένωσης» όσο και οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως θα έχουν σημαντικό ρόλο και οι οπαδοί της ΑΕΚ, που ετοιμάζουν μαζική προέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να βάλουν κι αυτοί το… λιθαράκι τους στην προσπάθεια της αγαπημένης της ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ντου(σαν) άλλοτε

Στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η ΑΕΚ θα έχει σύμμαχο και την παράδοση που έχει δημιουργήσει υπέρ της ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων» τις δύο φορές που έχουν αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και οι δύο συνοδεύτηκαν με νίκη.

Πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2008, στην πρώτη χρονιά της ομάδας της Κομμοτηνής στη Σούπερ Λίγκα, το γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην «Ένωση» (1-0). Δεύτερη φορά που οι παίκτες της ΑΕΚ τέθηκαν αντιμέτωποι απέναντι στον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, τον Οκτώβρη του 2009 όταν επικράτησαν 3-2, πάλι με τον Μπάγεβιτς στην άκρη του πάγκου.

ΑΕΚ - Πανθρακικός 1-0 (7/12/08)

(Μπλάνκο 28')



ΑΕΚ - Πανθρακικός 3-2  (18/10/09)

(28' Μαϊστόροβιτς,39' Ντζόκιτς (αυτ.),59' Σκόκο - 26'  Μπουβάλ, 67' Ρομπέρ)

Πηγή:SportDay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: