Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Μισός» στον υπέρ πάντων αγώνα!!

Πολλές οι είναι οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, ενόψει του κρισιμότερου ματς της σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

«Μισός» στον υπέρ πάντων αγώνα
Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ είναι οι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, για τον «τελικό» της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 53χρονος προπονητής για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ιωαννίδη, Σόουζα, Μπανούση, Μακρή, αλλά και στους τραυματίες Ζαχαράκη, Βαλεριάνο, Συνάνη και Χαριτωνίδη.

Παρόλα αυτά όλοι στις τάξεις του συλλόγου του Ηρακλείου γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, γι’ αυτό στην προπόνηση του Σαββάτου (13/4) το «παρών» έδωσαν τόσο μέλη της διοίκησης, όσο και περίπου 30 φίλαθλοι, προκειμένου να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές.

Οι «εκλεκτοί» του Πετράκη:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Βιτώρος, Νύκταρης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Καπουράνης, Κυζιρίδης, Κανούλας, Κολιακουδάκης και Ροβίθης.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: