Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Με τις ευχές του Μιραλάς!!

Τη νίκη του Ολυμπιακού στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θα ήθελε πολύ να βρεθεί κοντά στους πρώην συμπαίκτες του.

Με τις ευχές του Μιραλάς
Οι υποχρεώσεις με την Έβερτον αναγκάζουν τον Κέβιν Μιραλάς να παρακολουθήσει από την τηλεόραση αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βέλγος φορ θα ήθελε να ήταν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ή ακόμα καλύτερα να βοηθήσει τους Πειραιώτες αγωνιζόμενος κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος τόνισε ότι «θα... είμαι κι εγώ εκεί. Στο πλευρό των πρώην συμπαικτών μου. Θέλω κι εγώ τη νίκη σήμερα και πιστεύω πως η ομάδα θα μπορέσει να την πάρει για να γιορτάσει με ωραίο τρόπο το πρωτάθλημα. Ολη η θετική μου σκέψη και οι ευχές μου είναι με τον Ολυμπιακό σήμερα».

Ερωτηθείς για τον Τζεμπούρ και τον Μήτρογλου, απάντησε πως «και ο Ράφικ και ο Κώστας είναι σπουδαίοι παίκτες και είμαι βέβαιος πως κάνουν τη δουλειά τέλεια. Ο Ολυμπιακός υπήρχε πριν από μένα και θα υπάρχει μια χαρά και μετά από μένα και τον οποιονδήποτε. Ειδικά όταν έχει τέτοιους παίκτες όπως ο Τζεμπούρ και ο Μήτρογλου, που είναι σπουδαίοι».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: