Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ξεσηκωμός στην ΑΕΚ!!

Δεν την άφησαν ποτέ μόνη στα δύσκολα. Θα το ‘καναν τώρα στα… δυσκολότερα από ποτέ; Πάνω από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ αγόρασαν ήδη εισιτήριο και προδιαθέτουν για κιτρινόμαυρο ξεσηκωμό με τον Πανθρακικό!

Ξεσηκωμός στην ΑΕΚ!
Μια απ’ τις αγαπημένες εκφράσεις των φίλων της είναι το «ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα». Και μια (ακόμα) επιβεβαίωση της έρχεται από την προπώληση ενόψει του «τελικού» με τον Πανθρακικό.

Μια μέρα λοιπόν πριν το παιχνίδι όπου η «Ένωση» παίζει κομμάτι από την ιστορία της, ο κόσμος της δείχνει ξανά πως δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη της. Έτσι, εξαφάνισε ήδη 7.000 από τα εισιτήρια που διατίθονταν στα ΑΕΚ Shop και τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Ένας αριθμός που θυμίζει παραμονές ντέρμπι και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο ενθαρρυντικός είναι, αν σκεφτεί πως το μάξιμουμ της προπώλησης σε άλλα παιχνίδια της φετινής σεζόν (όπου η ΑΕΚ είχε και πάλι αρκετό κόσμο) έφτανε τα 500 κομμάτια και κατά μέσο όρο κινείτο στα 200.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο περισσότερος κόσμος στο ΟΑΚΑ προμηθεύεται εισιτήριο την ημέρα του αγώνα (και ότι συνεχίζει φυσικά να ισχύει η γενική είσοδος των 10 ευρώ) η ΑΕΚ ελπίζεται πως θα παραταχθεί την Κυριακή με περισσότερο κόσμο από ποτέ άλλοτε τα τελευταία δυο χρόνια στο πλευρό της. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: