Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Για τη φανέλα, ρε γαμώτο!!

Ζόρια αναμένεται να τραβήξουν οι βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή την Κυριακή. "Ντου στα Αποδυτήρια" για τα κρίσιμα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog…
Τι έχουμε την προτελευταία αγωνιστική; Ένα κλασικό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Και δυο ματς που θα κριθούν πολλά για την σωτηρία, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό, αλλά και τον Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τις βαριές φανέλες
Εύκολα, λοιπόν, παρατηρεί κανείς ότι υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις τέσσερις από τις πέντε πιο βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου (εννοείται συν τον ΠΑΟΚ). Δηλαδή, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη.
Με το τρίποντο
Και η καθεμιά από αυτές τις τέσσερις ομάδες πρέπει να παίξει πάνω απ’ όλα για την φανέλα της και τον κόσμο της. Έχει, δηλαδή, τους δικούς της σημαντικούς λόγους (βαθμολογικούς ή μη) για να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο.

*Ο Ολυμπιακός που ως πρωταθλητής θέλει μια νίκη για το πρεστίζ του στην τελευταία φετινή του εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα.
*Ο Παναθηναϊκός που ζητάει αποτέλεσμα εκτός έδρας για να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς του σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μετά από μια τραγική σεζόν.
*Η ΑΕΚ και ο Άρης για να μην υποστούν το σοκ του υποβιβασμού, που θα αποτελέσει μαύρη σελίδα στην ιστορία τους.
Το σλόγκαν
Για την φανέλα, ρε γαμώτο, θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι το σλόγκαν της αγωνιστικής γι’ αυτές τις τέσσερις ομάδες.
Και σίγουρα πολύς κόσμος θέλει να δει τι θα γίνει τόσο στο ντέρμπι αιωνίων, όσο και στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Άρη. Κρίσιμες οι μάχες της προτελευταίας αγωνιστικής…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: