Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οι… καμικάζι της ΑΕΚ!!

Το παιχνίδι είναι «επιβίωσης». Η αποστολή που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας μοιάζει «αυτοκτονίας». Κι αυτή που επέλεξε για τον Πανθρακικό (ελπίζει ότι) περιέχει 21 καμικάζι που θα «πεθάνουν» για την ΑΕΚ.

Οι… καμικάζι της ΑΕΚ
Τα ψέματα τελείωσαν. Οι προπονήσεις ενόψει του «τελικού» με τον Πανθρακικό το ίδιο.

Και πλέον η μπάλα για το αν θα κάνει η ΑΕΚ το αυτονόητο προκειμένου να τελειώσει τον εφιάλτη του υποβιβασμού περνάει -κυριολεκτικά- στα πόδια των παικτών της.

Γνωρίζοντας λοιπόν τη σημασία του να διατηρηθεί το κλίμα ενότητας, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να πάρει 21 (και όχι 18) στο ξενοδοχείο.

Έτσι, εκτός των Κωνσταντόπουλου και Τσούπρου (που ταλαιπωρούνται από θλάσεις), του ανέτοιμου Καλογέρη και των τιμωρημένων Κορδέρο και Φουρτάδο, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» που γυμνάστηκαν κανονικά το Σάββατο συμπεριλήφθηκαν όλοι στην αποστολή.

Όσο για τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, επιβεβαιώθηκε το Σάββατο η πρόθεσή του να επαναφέρει το 4-4-2 με ρόμβο και να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τόσο τον Γκερέιρο, όσο και τον Ανάκογλου. Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η σύνθεση με την οποία θα παραταχθεί την Κυριακή η ΑΕΚ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η εξής:

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Βλάχος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Γκερέιρο (αριστερά), Φέτσης (δεξιά), σε ρόλο επιτελικού ο Ανάκογλου και δίδυμο στην επίθεση οι Φούντας-Πετρόπουλος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο (μετά την έναρξη του… αποκλεισμού τους εκεί από το μεσημέρι) είναι οι εξής:

Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γιάγκο, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: