Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Δεν αλλάζει… τίποτα!

Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και ο βαθμός της ισοπαλίας άρεσαν πολύ στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Ξάνθη.

Δεν αλλάζει… τίποτα
«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λέει ο λαός. Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση ο Πανιώνιος να μην κέρδισε τον Παναθηναϊκό, όμως ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του και δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς απουσίες, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Κούρντι δεξιά, τον Κούρο αριστερά και τους Κουλουχέρη και Παντίδο στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάμαρης, Ρόκκας και Γουνδουλάκης θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μενδρινός και Κολοβός θα είναι πίσω από τον Αραβίδης.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Ρόκας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: