Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Λίνεν: «Ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ»

Τη νίκη της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τον Πανθρακικό περιμένει να δει ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Λίνεν: «Ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ»
Την ελπίδα η ΑΕΚ να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν, παρότι η συνεργασία του με την Ένωση δεν έληξε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνάντησε στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και τόνισε πως σε κάθε περίπτωση η ομάδα δεν αξίζει όλα όσα περνάει.

«Μπορεί η συνεργασία μου με την ΑΕΚ να έληξε, κάτι που σίγουρα δεν περίμενα να συμβεί, ωστόσο το μυαλό, η καρδιά και οι ευχές μου θα είναι σήμερα με την ομάδα, που δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της. Και ελπίζω να το κερδίσει. Αν νιώθω λυπημένος ή οργισμένος; Όχι, κοιτάξτε, έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, με καλές και κακές στιγμές και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για όλα», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος προπονητής στη Real News και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, δυσκολίες που ναι μεν μου τις περιέγραφαν πριν ασχοληθώ με την ΑΕΚ, όμως πιστέψτε με, άλλο να το ζεις, να το βιώνεις και να το παλεύεις καθημερινά με όλες σου τις δυνάμεις. Λάθη ασφαλώς κάνουμε όλοι, ωστόσο πίστευα πάντα ότι μπορώ να αλλάξω την κατάσταση και στο τέλος να σώσω την ομάδα. Έστω κι έτσι, θα χαρώ όσο τίποτα να μείνει στην κατηγορία, γιατί δεν της αξίζουν όλα όσα περνάει. Θα παρακολουθήσω από την τηλεόραση τον αγώνα με τον Πανθρακικό και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: