Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πού πας ρε Καραμήτρο;

Ο Μάκης Κατσαβάκης συγκρίνει στον sportdog τις πιθανές 11άδες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, λίγο πριν από το ντέρμπι στο Φάληρο. Ποιοι και σε ποιους τομείς υπερτερούν; "Ούτε ισοπαλία ο Παναθηναϊκός"! Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε στον σκύλο τις πιθανές 11άδες, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, που θα παρατάξουν Μίτσελ και Βονόρτας, με την υπεροχή του Ολυμπιακού να είναι συντριπτική...

Μέγιερι - Καρνέζης: Αναμφίβολα ο Καρνέζης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να σταθεί και σε καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Στη θέση του τερματοφύλακα, πλεονεκτεί ο Παναθηναϊκός.

Παπάζογλου - Σεϊταρίδης: Δεν υπάρχει σύγκριση στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Παπάζογλου δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοσή του, ανεβαίνει συνεχώς. Υπερτερεί ο Ολυμπιακός
Μανωλάς - Τριανταφυλλόπουλος: Ούτε εδώ μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας φέρελπις νεαρός αμυντικός, αλλά ο Μανωλάς βρίσκεται στη φάση της σταθεροποίησης σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και πιστεύω πως είναι το μέλλον της Εθνικής ομάδας.

Α.Παπαδόπουλος - Μπουμσόνγκ: Χωρίς καμία σύγκριση και αυτό το δίδυμο. Τον Παπαδόπουλο τον παρακολουθώ από όταν έπαιζε στον Άρη. Παρά τον τραυματισμό του, θεωρώ πως τα τρία τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα.

Χολέβας - Μαρίνος: Υπάρχει τεράστια διαφορά υπέρ του παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Χολέβας είναι στην καλύτερη κατάσταση, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και απόδοση.

Φέισα -  Βιτόλο: Ο Φέισα με μεγάλη διαφορά από τον Βιτόλο. Έχει ηρεμία στο κατέβασμα της μπάλας, περισσότερα τρεξίματα και αποδεικνύεται μία χρυσή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό

Μανιάτης - Σο: Κι εδώ ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι καλύτερος, με μεγάλη διαφορά. Και στο κομμάτι της οργάνωσης και στα τρεξίματα, αλλά και στις εκτελέσεις.

Μασάντο Ζέκα: Ο Μασάντο έχει προβάδισμα αν και τον βαραίνει η ψυχολογία από αυτά που περίμεναν όλοι να δώσει και δεν το έχει κάνει ακόμα. Παρόλα αυτά, πάλι έχει προβάδισμα έναντι του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Βλαχοδήμος - Σισοκό: Εδώ υπάρχει ισορροπία και ένα μικρό προβάδισμα του Σισοκό, λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας που έχει και των παραστάσεών του.

Αμπντούν - Μπαρμπαρούσης: Δε νομίζω ότι γίνεται σύγκριση, είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες. Ο Αμπντούν κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, έχει υψηλή αυτοπεποίθηση, συμμετοχή στο γκολ και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Τζιμπούρ - Τοτσέ: Δεν γίνεται σύγκριση ούτε σε αυτή την περίπτωση. Ο Τζιμπούρ είναι πρώτος σκόρερ, συν ότι έχει κίνητρο να πιστοποιήσει την αξία του σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Χαρισματικός σκόρερ...

Θεωρώ, τελικά, ότι συντριπτικά πλεονεκτεί ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι. Επειδή είναι ντέρμπι "αιωνίων", πιστεύω ότι είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός. Ακόμα και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, θα έλεγα πως δεν συγκεντρώνει πιθανότητες...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: