Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νίκη για να ελπίζει!!

Τις περιπέτειες θέλει να αποφύγει ο Άρης, ο οποίος θέλει να επικρατήσει απόψε του Αστέρα Τρίπολης και να «επενδύσει» στη νίκη που πήρε κόντρα στον Ατρόμητο.

Νίκη για να ελπίζει
Το πρώτο ραντεβού με την ιστορία του έχει σήμερα ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00, Novasports 6).

Για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν απομείνει δύο «τελικοί» μέχρι τη λήξη της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ελπίζουν να συμμετέχουν και την επόμενη σεζόν.

Εφόσον οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν των Αρκάδων δίνουν συνέχεια στη σπουδαία νίκη στο Περιστέρι και πρέπει να τα δώσουν όλα στην Ξάνθη κόντρα στην Skoda.

Αν, όμως, οι «κίτρινοι» δεν τα καταφέρουν απόψε, τότε μπλέκουν σε… σενάρια επιστημονικής φαντασίας και είναι ορατό το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ασχολείται με τις απουσίες που υπάρχουν στις τάξεις του Αστέρα, αφού δεν θέλει οι παίκτες να επαναπαυτούν και να εμφανιστούν χαλαροί λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος.

Ο Έλληνς τεχνικός μετράει τρεις σημαντικές επιστροφές (Κοέλιο, Παπαστεριανός και Ζαραδούκας) και όλοι θα αγωνιστούν ως βασικοί.

Συγκεκριμένα, την εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κοέλιο, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο και Ζαραδούκας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Παπαστεριανός και Τριανταφυλλάκος.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Καζναφέρης, Τάτος και Γιαννιώτας. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αγγελούδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Διαμαντάκος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς και Τσουκάνης.

Προϊστορία

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη, μετά την περσινή νίκη του Αστέρα στα χαρτιά (ο Αρης μηδενίστηκε για το αντικείμενο που χτύπησε τη βοηθό διαιτητή Κουρομπύλια).

Κάθε ομάδα έχει από δύο νίκες και υπάρχει και μία ισοπαλία (1-1 το 2008-09).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

08/04/12 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (35' Ράγιος)
05/12/10 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (55' Νέτο)
12/12/09 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (11΄ Ουντότζι)
16/11/08 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (26' Κόκε - 13' Φιλομένο)
17/02/08 Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (13' Κόκε, 54' Αουρέλιο)
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: