Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Ευκαιρία να παίξουμε καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουν οι παίκτες του Λεβαδειακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς.

«Ευκαιρία να παίξουμε καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Αισιόδοξος, ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο Βόσνιος προπονητής πιστεύει πως οι παίκτες του θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και θα δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού στην κάμερα της Nova:
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και μία ευκαιρία για μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να το δούμε σαν κάτι ξεχωριστό και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για τις απουσίες των δύο ομάδων:

«Εμείς έχουμε αρκετές απουσίες αλλά προσπαθούμε μέσα από το ρόστερ να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Ο ΠΑΟΚ έχει πλούσιο έμψυχο υλικό με έναν προπονητή που ξέρει καλά την ομάδα και πιστεύω θα κάνει την καλύτερη επιλογή».

Για το που θα κριθεί το ματς:

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο κίνητρο που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής για τη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: