Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Πέταξε» χωρίς δύο για Ηράκλειο!!

Χωρίς τους τιμωρημένους Ιγκλέσιας και Ταυλαρίδη, «πέταξε» η αποστολή του Ατρόμητου για το Ηράκλειο, ενόψει της αυριανής (14/04) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

«Πέταξε» χωρίς δύο για Ηράκλειο
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρωί του Σαββάτου έγινε χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και στη συνέχεια, η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Ιγκλέσιας και Ταυλαρίδη, αλλά και τον Μάντζιο, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση για την λύση του συμβολαίου του. Ο Καστοριανός τεχνικός, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων», προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2.

Η αποστολή, που ταξίδεψε στο Ηράκλειο, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης Μπάλλας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: