Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Έλληνα, ξαναμάθε μπασκετάκι!!

Τι του έμεινε του Έλληνα φίλαθλου, τώρα που η σεζόν πάει προς το τέλος και το καλοκαίρι έρχεται χωρίς λεφτά για μεγάλες μεταγραφές; Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog! Πλάκα – πλάκα έτσι όπως πάει η δουλειά δεν έχουν απομείνει και πολλά να βλέπουμε από εδώ και πέρα στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο "Καραϊσκάκη", δηλαδή, τι άλλο υπάρχει; Μόνο ο τελικός Κυπέλλου. Και, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι το ζευγάρι θα είναι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για να υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον.
Στα πλέι οφ
Ή μήπως θα γίνει καμία μάχη στα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα; Από τα βαριά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ κοιτάει πώς θα σωθεί, ο Παναθηναϊκός δεν προφταίνει, συνεπώς δεν θα υπάρχει ούτε ένα παραδοσιακό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα πλέι οφ.
Με τα νοκ άουτ
Άρα, τι θα βλέπει ο περισσότερος κόσμος το επόμενο διάστημα; Το μπάσκετ. Αυτό είναι στα πάνω του αυτή την εποχή. Ειδικά τώρα που ξεκίνησαν τα νοκ άουτ στην Ευρωλίγκα.
Για τον εγχώριο τίτλο
Και δεν είναι, βέβαια, μόνο οι μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να περάσουν στο Φάιναλ Φορ. Είναι και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που πλησιάζουν σιγά – σιγά. Με την κόντρα των αιωνίων για τον τίτλο.
Χωρίς Euro, Μουντιάλ, Ολυμπιακούς
Αν βάλουμε μέσα ότι όλο το καλοκαίρι δεν θα κουνιέται φύλλο από την στιγμή που δεν θα υπάρχει φέτος ούτε …ευρώ για μεταγραφές, ούτε Euro, ούτε Μουντιάλ, ούτε Ολυμπιακοί Αγώνες, ούτε τίποτα, θα πάει σερί το μπάσκετ μέχρι και τον Σεπτέμβρη που θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Επίπεδο υψηλό
Μάθε μπασκετάκι, λοιπόν. Ξαναμάθε, δηλαδή! Και, μάλιστα, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην μάχη για το πρωτάθλημα στην Α1 το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, όπως βλέπουμε και φέτος, με την ως τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που πάνε φουλ για Λονδίνο.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: