Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αραμπατζής: «Με πάθος, δύναμη και κόσμο νικάς»

Ο Γιάννης Αραμπατζής μίλησε για τα τρία πράγματα που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη στο αποψινό ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ.

Αραμπατζής: «Με πάθος, δύναμη και κόσμο νικάς»
Με το πάθος των παικτών και τη δύναμή τους στο γήπεδο και παράλληλα με την στήριξη του κόσμου, η ΑΕΚ επιβάλλεται να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό (19:00) για την 29η αγωνιστική της Super League καθώς βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στo Novasports ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου», Γιάννης Αραμπατζής, που εξήγησε ότι υπάρχει άγχος στις τάξεις της ομάδας αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

«Έντεκα χρόνια στην ομάδα δεν έχω συναντήσει τέτοιο πράγμα. Να παλεύουμε δηλαδή για τη σωτηρία. Πιστεύω ότι κανένας ΑΕΚτζής δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο. Δεν υπάρχει όμως θέμα άγχους. Πρέπει να μπούμε μέσα και να κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε, πως θα παίξουμε για να γίνει αυτό και τίποτα άλλο. Μπαίνεις μέσα με πάθος, δύναμη, μαζί με τον κόσμο σου και νικάς», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:

«Το άγχος σίγουρα θα υπάρχει, αλλά να βγει σε καλό και όχι να μας κάνει να καταρρεύσουμε. Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι αγωνιούμε μέχρι να φτάσει το ματς, για να μπούμε μέσα και να νικήσουμε. Μόνο αυτό είναι το άγχος μας. Μόνο να σωθεί η ομάδα».

Όσο για το μήνυμά του προς τους φιλάθλους της ομάδας; «Στην πιο δύσκολη χρονιά για την ομάδα, ο κόσμος είναι δίπλα μας, όπως ήταν πάντα. Ξέρω ότι θα έρθει και πάλι για να μας βοηθήσει να νικήσουμε και να φύγουμε όλοι ευτυχισμένοι απ' το γήπεδο. Δε με ανησυχεί τίποτα. Μόνο η δική μας η ομάδα. Αν όμως μπούμε μέσα και τα δώσουμε όλα, με δύναμη και πάθος, τότε θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: