Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Από την κόλαση στον παράδεισο και… τούμπαλιν!!

Μέχρι το 87’ η Εσπανιόλ κρατούσε την νίκη (2-1), η Βαλένθια στο 90’ είχε ανατρέψει την κατάσταση (2-3), ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα οι Καταλανοί σημείωσαν το τελικό 3-3!

Από την κόλαση στον παράδεισο και… τούμπαλιν!
Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της Εσπανιόλ για την Βαλένθια. Οι Καταλανοί αν και προηγήθηκαν δύο φορές, έφτασαν να χάνουν το παιχνίδι στο 90’ με ανατροπή της Βαλένθια, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90+4’ με τον Γκαρσία για το τελικό 3-3!

Η… πρώην του Βαλβέρδε προηγήθηκε με το τέλος του πρώτου μέρους, χάρη στο γκολ του Ουακάσο. Ο Κανάλες έφερε το ματς στα ίσα στο 53’, όμως ο Βερντού στο 82’ έβαλε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Κι όμως τα… καλά τότε άρχισαν. Γιατί πέντε λεπτά αργότερα ο Ζόνας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90+1’ ήρθε ο Σολδάδο να κάνει το 3-2 υπέρ των «νυχτερίδων» που φάνηκε να τους χαρίσει σπουδαία νίκη. Και πάλι, η Εσπανιόλ κρατούσε… άσο στο μανίκι, με τον Γκαρσία να γράφει το τελικό 3-3 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι, η Βαλένθια μένει στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι ενώ η Σοσιεδάδ έχει αγώνα λιγότερο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: