Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Με τη βοήθεια του κόσμου»

Για το ματς της χρονιάς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζεται ο Άρης και ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής θεωρεί πως ο κόσμος που θα γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

«Με τη βοήθεια του κόσμου»
Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής τόνισε πως ο Άρης δούλεψε πολύ μέσα στην εβδομάδα για το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξέρουν πως με νίκη η παραμονή θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα… πόδια τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

-Ερωτόκριτε, πώς ετοιμάζεστε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Μετά τη νίκη που κάναμε στο Περιστέρι, τα πράγματα έχουν αλλάξει, πιο πολύ στο θέμα της ψυχολογίας. Είμαστε πιο χαρούμενοι και πιο ευδιάθετοι στη προπόνηση. Έχουμε έναν ακόμα τελικό μπροστά μας, να τον κερδίσουμε κι αυτόν και μετά όλα θα εξαρτώνται απ’ τα πόδια μας».

-Όπως ανέφερες ήταν απ’ τις ελάχιστες εβδομάδες που οι προπονήσεις κύλησαν μέσα σε τόσο καλό κλίμα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;
«Είχαμε να περάσουμε τόσο ευχάριστα μια εβδομάδα πολύ καιρό. Είχαμε πει ότι δεν μας έπαιρνε άλλο να είμαστε έτσι στις προπονήσεις. Καθίσαμε κάτω, δουλέψαμε κι έτσι υπάρχει αυτό το ευχάριστο κλίμα».

-Τι πρέπει να προσέξετε με τον Αστέρα, ώστε να πάρετε τη νίκη;
«Να δείξουμε την ομάδα που δείξαμε και στο Περιστέρι. Να βγάλουμε πάθος, ψυχή, δύναμη και να είμαστε όλοι μια γροθιά! Πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου μας, που θα γεμίσει το γήπεδο, να τα καταφέρουμε».

-Το «Κλ. Βικελίδης» θα είναι ασφυκτικά γεμάτο...
«Ναι, έτσι έχουμε μάθει. Πιστεύω να μας δώσουν τη δύναμη για να κερδίσουμε τον αγώνα».

-Με Νταμαρλή στόπερ;
«Αυτό δεν το ξέρω εγώ, το ξέρει ο προπονητής».

-Έπαιξες στόπερ στο Περιστέρι. Πιστεύεις ότι είναι μια θέση που σου ταιριάζει;
«Τη θέση την ήξερα, καθώς την είχα παίξει και στη β’ ομάδα. Από εκεί και πέρα όπου μου ζητηθεί να παίξω, θα βάλω τα δυνατά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: