Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παρακολουθεί Μπανταλόφσκι ο ΠΑΟΚ!!

Την περίπτωση του Βούλγαρου αμυντικού, Ιβάν Μπανταλόφσκι, εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε αναζήτηση φορ.

Παρακολουθεί Μπανταλόφσκι ο ΠΑΟΚ
Τον Ιβάν Μπανταλόφσκι φέρεται να «τσεκάρει» ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά», οι ιθύνοντες του συλλόγου παρακολουθούν την περίπτωση του Βούλγαρου δεξιού μπακ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο 26χρονος αμυντικός είναι πέντε φορές διεθνής και φέτος πραγματοποιεί μία καλή σεζόν με την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Μπανταλόφσκι έχει παίξει σε 16 ματς στο πρωτάθλημα (2 γκολ, 2 ασίστ) και σε έναν αγώνα στα προκριματικά του Europa League, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 1530’.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016 και η αγοραστική του αξία υπολογίζεται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της, η SportDay αναφέρει πως στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι η ομάδα την επόμενη σεζόν δεν μπορεί να έχει μόνο τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Οι δύο φορ έχουν πετύχει μαζί τα μισά γκολ της ομάδας και στον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμη σκόρερ, δεδομένου ότι η επόμενη σεζόν θα είναι περισσότερο απαιτητική.

Άλλωστε, στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: