Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Τεστ» για Ρεάλ εν όψει Ντόρτμουντ!!

Ως ένα παιχνίδι προσομοίωσης αντιμετωπίζει ο Ζόσε Μουρίνιο το αποψινό ματς στην έδρα της Μπιλμπάο εν όψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

«Τεστ» για Ρεάλ εν όψει Ντόρτμουντ
«Σήμερα παίζουμε στο Ντόρτμουντ», είναι το μήνυμα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο αγώνας στο «Σαν Μαμές» αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ζοσέ Μουρίνιο να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα εν όψει του αγώνα της ομάδας του με τους περσινούς πρωταθλητές Γερμανίας.

Το γήπεδο των Βάσκων, με την καυτή του ατμόσφαιρα, τις φωνές και την εχθρική αντιμετώπιση μοιάζει αρκετά με εκείνη που συναντήσουν οι παίκτες της «βασίλισσας» στο Βεστφάλεν για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Μέχρι και ο Μπιέσλα μοιάζει με τον Κλοπ: δύο παθιασμένοι προπονητές που ψάχνουν τον τρόπο που θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση τους «μερένχες».

Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στο αποψινό ματς με την Μπιλμπάο και εκείνο με την Ντόρτμουντ για την οποία θέλει να προετοιμαστεί ο Πορτογάλος τεχνικός για τις 24 Απριλίου.

Ο Μουρίνιο ελπίζει ότι η διάταξη της Αθλέτικ σήμερα, χωρίς κενούς χώρους και αρκετοί προσοχή στη μεσαία γραμμή, θα είναι οι ανάλογες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές του.

Πρωταγωνιστής στα χαφ θα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος είχε απουσιάσει από το παιχνίδι στην έδρα των Γερμανών και θα προσπαθήσει να περιορίσει σήμερα ο Μπιέλσα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται σήμερα ο «εκλεκτός» να προφυλάξει τον διεθνή χαφ για να πάρει «ανάσες» εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα στο Βεστφάλεν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: