Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πασούτιν: «Αξίζαμε τη νίκη»

Περήφανος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Εβγκένι Πασούτιν μετά την κατάκτηση του Eurocup με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν απέναντι στην Μπιλμπάο.

Πασούτιν: «Αξίζαμε τη νίκη»
Τα εύσημα στους παίκτες του για την κατάκτηση του Eurocup απένειμε μετά τη νίκη επί της Μπιλμπάο στον τελικό της διοργάνωσης ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, που έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν επιτρέψαμε στην Μπιλμπάο να κάνει το παιχνίδι της και να βρει ελεύθερα σουτ ή να παίξει πικ εν ρολ. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την πόλη του Κράσνονταρ που θα έχει μία ομάδα στην Ευρωλίγκα και μία μεγάλη επιτυχία για όλη τη Ρωσία. Είναι ένα επίτευγμα για τη διοίκηση, που έχει οργανώσει εξαιρετικά την ομάδα και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα», τόνισε ο Ρώσος προπονητής.

Ο MVP του τελικού, Ρίτσαρντ Χέντριξ, ανέφερε: «Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Χαίρομαι πολύ για τον τίτλο που πήρα με αυτούς τους σπουδαίους συμπαίκτες και αυτή την εξαιρετική ομάδα. Κλειδί είναι ότι δεν είχαμε εγωισμό σαν μονάδες και όλοι έκαναν τα πάντα για το σύνολο. Είχαμε πλεονέκτημα στην ενέργεια, το εκμεταλλευτήκαμε και κερδίσαμε».

Ο Άλεξ Μάριτς που έκανε επίσης πολύ καλή δουλειά τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε να κερδίσουμε. Η άμυνα και έλεγχος των ριμπάουντ ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: