Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νίκη και +4 στα πλέι οφ!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ώστε να έρθει πιο κοντά στο +4 των πλέι οφ και τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Νίκη και +4 στα πλέι οφ
Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στη διαδικασία των πλέι οφ, όμως η νίκη στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό είναι για ακόμη έναν λόγο σημαντική (19:00, Novasports 3).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν απαραίτητη τη διαφορά στο +4 από τον πέμπτο της βαθμολογίας για τους αγώνες κατάταξης και για αυτό τον λόγο οι παίκτες του Γιώργου Δώνη καλούνται να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα.

Αν και ο 44χρονος προπονητής θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας λόγω των τιμωριών, των τραυματισμών και εν όψει του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, εκείνος περιμένει οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν το «τρίποντο».

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-4-1-1 τους Θεσσαλονικείς.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Σίλντενφελντ, Ιντζίδη και Κωνσταντινίδη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι ο Λάζαρ και ο Φωτάκης. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη θα είναι ο Κίτσιου και ο Ρομπέρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Κατσουράνης, Κουμάλο, Καμαρά, Λόρενς, Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βούκιτς, Ολίσε και Κατσικάς, ο ανέτοιμος Πέλκας, ο Αποστολόπουλος που έχασε προπονήσεις λόγω γρίπης και ο τιμωρημένος Λίνο.

Προϊστορία

Καλή παράδοση έχει ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην έδρα του.

Σε έντεκα αγώνες πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έχουν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το περσινό 4-3 υπέρ του Λεβαδειακού, είναι και το πιο «πλούσιο» σε γκολ παιχνίδι.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

22/04/12 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3 (24' Μελισσάς, 47' Βασιλείου, 87' Ναπολεόνι, 92' Μαχαίρας - 21' Αθανασιάδης, 78' Ίβιτς, 82' Παπάζογλου)
09/01/10 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2 (11΄ Ιβιτς, 82΄ Λίνο)
15/02/09 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-3 (9' Κονσεϊσάο, 51' Σορλέν, 58' (πεν) Ίβιτς)
06/04/08 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-0 (12' (πεν) Λεονάρντο, 70' Ανδράλας)
12/12/05 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-2 (5' (αυτ) Μέγκαχεντ, 58' Άλεξ - 57' Σαλπιγγίδης, 88' Μαλαδένης)πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: