Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πιθανότητες 50-50 για τον Πελεκάνο!

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ ξεκίνησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει έναν σοβαρό... πονοκέφαλο όσον αφορά την πιθανή απουσία του Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Έλληνας άσος είχε μία μεγάλη επιβάρυνση στα τραυματισμένα του πόδια με την συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον Ίκαρο, παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος για να παίξει, οπότε η κατάσταση του χειροτέρευσε και έχει ξεκινήσει θεραπείες τις τελευταίες δύο ημέρες ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να υποχωρήσουν οι έντονες ενοχλήσεις.

Βέβαια όπως φάνηκε η χρησιμοποίηση του στον αγώνα με τον Ίκαρο έκανε περισσότερο κακό παρά καλό, μιας και ο Έλληνας άσος του Άρη τελείωσε τον αγώνα με δύο πόντους έχοντας 1/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο σε 21 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, την στιγμή που έχει μέσο όρο 11.6 πόντους με 32% στα τρίποντα και 52% στα δίποντα ενώ επιβαρύνθηκε η σωματική του κατάσταση και πλέον τίθεται υπό αμφιβολία η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Λογικά την Πέμπτη θα γίνει μία νέα εξέταση από το ιατρικό τιμ για να ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα μπορέσει να παίξει κόντρα στην ομάδα της Δράμας, με τις πιθανότητες αυτή την στιγμή να είναι 50-50 για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τζέρεμι Χαντ ο οποίος μπορεί να έκανε μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ίκαρο αλλά εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Ο Αμερικανός θα παίξει κόντρα στον ΚΑΟΔ όμως ακολουθεί ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα για να αυξήσει το ποσοστό ετοιμότητας του.

Η χθεσινή προπόνηση φυσικά ήταν πιο χαλαρή σε σχέση με αυτές που θα ακολουθήσουν, μιας και οι παίκτες έκαναν συντήρηση με τον γυμναστή της ομάδας, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να επιστρέφει χθες το βράδυ από την Αθήνα όπου παρέμεινε από το Σάββατο.

Σήμερα οι προπονήσεις θα είναι σε κανονικούς ρυθμούς για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ, όπου η νίκη είναι το ζητούμενο για να διατηρηθούν οι ελπίδες για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο τέλος της κανονικής περιόδου. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: