Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Αυτοί τον διαλύουν»

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην ΠΑΕ Άρης και η SUPER 3 συνέχισε τις πιέσεις της προς την διοίκηση με νέα ανακοίνωση…Παραιτήθηκαν δύο μέλη!

«Αυτοί τον διαλύουν»
Πίεση με κάθε τρόπο ασκείται από τους οργανωμένους οπαδούς προς τα μέλη της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όχι μόνο για να παραιτηθούν. Σε νέο μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας του SUPER 3 απεικονίζονται παράγοντες της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ και αναγράφονται τα εξής: «Αυτοί αναλαμβάνουν την ευθύνη ότι διαλύουν τον ΑΡΗ».

Αργότερα ακολούθησε και σχετική ανακοίνωση από το SUPER 3 για τις τελευταίες εξελίξεις, η οποία αναφέρει:

«Κόντρα σε όλον τον απλό λαό του ΑΡΗ, οι συγκεκριμένοι "κύριοι"οι οποίοι πραξικοπηματικά ορίστηκαν διοίκηση από τη διοίκηση της λεσχης (οι οποίοι ήδη έχουν παραιτηθεί) παραμένουν λοιπόν εκεί για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους το οποίο είναι ένα... η πτώση και διάλυση του ΑΡΗ! Αναλαμβάνουν λοιπόν τις ευθύνες τους... Εμείς κάνουμε το παν για να συγκρατούμε τον λαό αλλα η οργή του έχει στραφεί και κατά μας...».

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν τα μέλη Ευάγγελος Αγγελούσης και Κώστας Τικπασάνογλου, ο τελευταίος ως εκπρόσωπος του ΑΣ ΑΡΗΣ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: