Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ζιγκερίδης: «Στηρίζουμε τις επιλογές του Σαββίδη»

Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στη σημερινή Γ. Σ. στον ΠΑΟΚ και την εκλογή αιρετής διοίκησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημερινή γενική Συνέλευση:

«Ξέρω πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση για διοίκηση πρωτοδικείου από τον ερασιτέχνη. Από ότι φαίνεται από τις κινήσεις που έγιναν, πάμε για αιρετή διοίκηση και μένει να δούμε τα πρόσωπα που θα την απαρτίσουν».


Για την αιρετή διοίκηση:

«Σημαίνει μια διοίκηση η οποία έχει εκλεγεί από τη Γ.Σ. Αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στο δημόσιο και τους ασφαλιστικούς μηχανισμούς. Ο πρόεδρος θα είναι ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Σαββίδη έκτος κι αν είναι ο ίδιος. Γιατί όχι και ο Βρύζας. Ο κ. Σαββίδης δίνει κύρος στη θέση του προέδρου. Όμως και αν είναι ένας άνθρωπος γνωστός που μπορεί να σταθεί στη θέση του πρόεδρου γιατί όχι; Είναι δική του επιλογή και πιστεύω πως θα κάνει τις καλύτερες επιλογές. Είμαστε δίπλα του και ευχόμαστε να κάνει ότι καλύτερο».


Για τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο:

«Τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο είναι γύρω στα 10 με 11 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς να θέλει να δώσει στο κράτος 11 εκατομμύρια “ζεστά” ευρώ! Όποτε το κράτος με τη σειρά του θα μπορέσει να διευκολύνει τον Ιβάν Σαββίδη».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: