Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Πετύχαμε πολλά στον Πανιώνιο»

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από το έργο του στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο δήλωσε ο Βασίλης Τσάβαλος μιλώντας στη SportDay. «Πρέπει να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας», τόνισε.

«Πετύχαμε πολλά στον Πανιώνιο»

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις καθώς δεν υπάρχει «φως» από κάποιον επενδυτή και από πλευράς Μπεθάνη δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε αντιπαράθεση με τον Άρη Μισαηλίδη, θέλω να απαντήσω σε κάποια πράγματα. Όταν κάνεις λόγο για ενωτικό ψηφοδέλτιο θα έπρεπε πρώτα να προσεγγίσεις την τωρινή διοίκηση, να μάθεις σε ποια στάθμη είναι ο σύλλογος και πώς μπορείς να συμβάλλεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει ρωτήσει καν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ούτε τον προϋπολογισμό στον Ερασιτέχνη. Πριν κάνεις απόπειρα για να πάρεις τον Πανιώνιο, θα πρέπει να έχεις καταγράψει ποιος είναι και αν μπορείς να σηκώσεις το φορτίο. Το ότι θα χτυπήσει πόρτες, και δεν το έχει κάνει ακόμη, σημαίνει ότι είναι απροετοίμαστος!».

-Και εσείς, όμως, είχατε πει το ίδιο και τελικά δεν άνοιξε καμία. Γιατί; «Χτύπησα πόρτες, αλλά τις βρήκα κλειστές...».

-Πώς κρίνετε τη θητεία σας; «Θεωρώ ότι είναι πετυχημένη. Σε μεγάλο ποσοστό. Βέβαια, είναι και πολλά που δεν κάναμε».

-Γιατί; «Δείξαμε αδράνεια. Λόγω απειρίας, αλλά και καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί. Είναι σημαντικό να ξεχωρίζεις πώς να διοικείς ένα σύλλογο και πώς μια εταιρεία καθώς και σε τι περιβάλλον συμβαίνει αυτό».

-Στις εξαγγελίες σας είχατε πει ότι όλα θα γίνονται με διαφάνεια. Και δεν το κάνατε. Πώς λοιπόν περιμένετε από τον κόσμο να σας εμπιστευθεί; «Η ΠΑΕ είναι ανοιχτή και όποιος θέλει ανεβαίνει πάνω και μαθαίνει»!

-Δηλαδή, ο κόσμος του Πανιωνίου για να ενημερωθεί είναι υποχρεωμένος να περνάει από την ΠΑΕ; «... ».

-Το οικονομικό πρόβλημα παραμένει τεράστιο. Ποιες είναι οι λύσεις που έχετε για την επόμενη μέρα; «Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε. Αν δεν στηριχθούμε στις δυνάμεις μας δεν θα βρούμε λύση. Οι συνθήκες είναι δυσοίωνες. Αν βρεθεί επενδυτής, έχει καλώς».

-Άλλα έσοδα εκτός από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ; «Είσαι αναγκασμένος να φτιάχνεις ομάδα χαμηλότερη από τα έξοδα και αν προκύψει κάποια μεταγραφή είναι στα συν».

-Πόσο ακόμη θα χρειαστεί ο Πανιώνιος να γίνεται αυτό; «Δύο χρόνια... ».

Με τον Πάνο Μπεθάνη τι γίνεται; «Είμαστε εκεί που μείναμε! Έχει δει και ένα ματς, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον. Μπορεί να θέλει να τελειώσει η σεζόν. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Θα δούμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: