Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η Μπάρτσα τρέμει την Παρί ή τον ...Μουρίνιο;

Η Μπάρτσα τρέμει την Παρί ή τον ...Μουρίνιο;

Η νέα είναι ωραία ή η παλιά θα είναι αλλιώς; Μπορούν τα λεφτά να διαγράψουν την ποιότητα; Πού κολλάει ο Μουρίνιο; "Ντου στα Αποδυτήρια" για το Παρί - Mπαρτσελόνα!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι το γκραν φαβορί, όμως εγώ περιμένω να γίνει μάχη. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Καταλανούς, μπορεί και να το ...φοβούνται στο βάθος, ειδικά μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί Μουρίνιο και Παρί. Και νομίζω ότι η συγκεκριμένη σύγκρουση θα είναι αυτή των απαντήσεων που έχει να δώσει η κάθε ομάδα. Κι εξηγούμαι...
Το πέρασμα του Ιμπραϊμοβιτς
Από τη μια είναι η Παρί. Δεν θέλει να δώσει απαντήσεις ο Ιμπραϊμοβιτς για όσους είπαν ότι έκανε αποτυχημένο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα; Φυσικά κι έχει αυτό το κίνητρο.
Μπερδεύτηκε και ο Ζοζέ;
Εδώ, απ΄ ό,τι λέγεται, έχει μπερδευτεί ακόμα και ο Μουρίνιο στο παιχνίδι. Πού ρίχνει "σύρμα" στην Παρί πώς θα πρέπει να παίξει για να προκριθεί. Άλλο ότι οι Γάλλοι το διαψεύδουν. Ακόμα, όμως, κι αλήθεια να είναι, σιγά μην το λέγανε.
Όπως, βέβαια, κι αυτοί που χώνουν με τα κοντέινερ τα πετροδόλαρα από το Κατάρ θέλουν να δούνε να πιάνουν τόπο οι επενδύσεις τους κάποια στιγμή. Ότι, δηλαδή, φτιάξανε ομάδα και ότι μπορεί η Παρί να γίνει σούπερ ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια πιθανή επιτυχία κόντρα στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη τα τελευταία χρόνια;
Στο πλευρό ο Βιλανόβα
Από την άλλη και η Μπαρτσελόνα έχει πολλά κίνητρα. Και μόνο ότι θα έχει στο πλευρό της η ομάδα μετά από καιρό τον Βιλανόβα, λέει πολλά. Και για ψυχολογικούς λόγους. Πολλοί, άλλωστε, έσπευσαν να πούνε μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τη Ρεάλ ότι η Μπάρτσα παίζει χωρίς προπονητή.
Ο Βιλανόβα, λοιπόν, θέλει κι αυτός να δώσει τις απαντήσεις του με την επιστροφή του. Στην αποστολή είναι και ο Αμπιντάλ που πέρασε επίσης σημαντικά προβλήματα υγείας.
Να δώσει συνέχεια
Και είναι, βέβαια, ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει συνέχεια στη θριαμβευτική πρόκρισή της επί της Μίλαν. Να αποδείξει, δηλαδή, και στις αναμετρήσεις με την Παρί ότι ξαναβρήκε τα πατήματά της και ότι πηγαίνει για τελικό.
Ωραίο ματς αναμένεται να γίνει, λοιπόν. Από πολλές απόψεις έχει ενδιαφέρον αυτή η μονομαχία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: