Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Σιγή ιχθύος» για Αναστασίου!

Δημοσίευμα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Γιάννη Αναστασίου για προπονητή του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε να διαψεύδουν την συγκεκριμένη είδηση.

«Σιγή ιχθύος» για Αναστασίου
Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Βονόρτας είναι υπηρεσιακός προπονητής στον Παναθηναϊκό και πως οι διοικούντες ψάχνονται για τον επόμενο. Λίγες ώρες πριν, δημοσίευμα ανέφερε πως οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη Αναστασίου για το καλοκαίρι επειδή ο ίδιος θα είναι στην Ρέντινγκ μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό, δεν ισχύει μιας και ο Έλληνας τεχνικός έχει απομακρυνθεί από την αγγλική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως ο Αναστασίου αρέσει στον Γιάννη Αλαφούζο από το καλοκαίρι ακόμη, τότε που υπήρξε συνάντηση των δύο ανδρών και συζητήθηκε η προοπτική ο Αρτινός να αναλάβει είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής το «τριφύλλι» χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία. Και φυσικά, είναι δεδομένο πως τις τελευταίες μέρες οι δύο άνδρες είχαν επαφή η οποία παρότι δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία, δεν ακούστηκε κάτι και για καμία διαφωνία.

Με τα ως τώρα στοιχεία του ρεπορτάζ, πάντως, δεν είναι απίθανο ο παλιός βοηθός του Τεν Κάτε να αναλάβει τους «πράσινους» το επόμενο διάστημα, αφού οι διοικούντες «ψάχνονται» αρκετά και θέλουν να τελειώνει γρήγορα το θέμα ούτως ώστε να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς όσο το δυνατό γρηγορότερα. Στα θετικά πιθανής συμφωνίας, το γεγονός πως ο Αναστασίου ξέρει την ομάδα αρκετά καλά.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου δεν είναι ο μόνος στόχος από την Ελλάδα, αφού οι διοικούντες σίγουρα καλοβλέπουν τις περιπτώσεις των Τσιόλη, Δώνη και Χριστόπουλου. Για όλους τους, υπάρχουν εμπόδια τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αξεπέραστα και είναι δεδομένο πως στο «τριφύλλι» μπαίνουν στην τελική ευθεία αναφορικά με το θέμα του προπονητή που θα κλείσει το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα. Οι συνομιλίες με τον Βαρέλα για ξένο προπονητή συνεχίζονται, αλλά από την στιγμή που ούτε ο Πορτογάλος έχει σίγουρη θέση στον Παναθηναϊκό, δεν είναι απίθανο ο νέος τεχνικός να είναι Έλληνας…
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: