Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Βάση οι έξι βαθμοί και ότι πάρει στο ΟΑΚΑ!

Τα κομπιουτεράκια ήταν μοιραίο να βγούνε και στην Κομοτηνή. Όχι τώρα, αλλά αρκετό καιρό πριν. Ο Πανθρακικός θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την παραμονή εδώ και μερικές αγωνιστικές όμως τα «θα» δεν γίνεται τίποτα.

Το ζητούμενο είναι τι συμβαίνει από εδώ και πέρα. Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να κρατήσει τον Άρη στην ζώνη του υποβιβασμού και αυτό ήταν αναμφίβολα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν τρία καθοριστικά ματς. Τα δύο στην Κομοτηνή, με ΟΦΗ και Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι έξι βαθμοί σε αυτά τα δύο παιχνίδια αποτελούν την βάση για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Στην περίπτωση που έρθουν οι έξι βαθμοί, τότε μπορεί να μην χρειαστούν και παραπάνω, αν στο μεταξύ ο Άρης έχει γκελάρει και σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Αν όμως όχι, τότε η ομάδα της Κομοτηνής θα πρέπει να διεκδικήσει βαθμούς και στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κάτι όμως που θα έκανε έτσι κι αλλιώς, αφού υπάρχουν… και άλλοι αντίπαλοι και είναι ευνόητο πως όσους περισσότερους βαθμούς συλλέξει ο Πανθρακικός, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να παραμείνει στην κατηγορία.

Με το απόλυτο βεβαίως, είναι σίγουρα στην Super League και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: