Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Ακόμη δεν σωθήκαμε»

Την εκτίμηση ότι η υπόθεση παραμονή για την ΑΕΚ δεν έχει κλειδώσει ακόμη εξέφρασε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στο novasports.gr.

«Ακόμη δεν σωθήκαμε»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ένωσης:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Έτσι όπως πήγε το ματς, όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε πίσω "κουμπωμένοι", πιστεύω ότι το κάναμε καλά. Εκτός από δυο-τρεις φάσεις ο Λεβαδειακός δε δημιούργησε άλλες ευκαιρίες. Είχαμε κι εμείς μια-δυο ευκαιρίες και γι' αυτό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Την υπόθεση σωτηρία: «Στο σημείο που είναι το πρωτάθλημα, στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς που χρειάζονται και όταν σωθούμε και μαθηματικά θα αρχίσουμε να κοιτάμε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ακόμα όμως δεν έχει τελειώσει το θέμα της παραμονής. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Αν καταφέρουμε να σωθούμε μαθηματικά πριν την τελευταία αγωνιστική οφείλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό τη νίκη, για τον κόσμο μας και την ιστορία της ομάδας».

Την παρουσία των φιλάθλων: «Ο κόσμος είναι φανταστικός απ' την αρχή της χρονιάς. Μας βοηθάει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας κι αυτό δείχνει πραγματικά πόσο αγαπάει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: