Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μια νίκη σίγουρα και βλέπει!

«Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τρεις ακόμη βαθμούς για να σώσουμε την κατηγορία» έλεγε μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο οποίος μιλούσε βεβαίως βάσει λογικής, η οποία φυσικά μερικές φορές χάνεται τις τελευταίες αγωνιστικές, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όμως τουλάχιστον επί του παρόντος μοιάζει με πραγματικότητα.

Από την στιγμή που η «Βασίλισσα» έκαμψε την αντίσταση της Κέρκυρας, έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής και κακά τα ψέματα, αυτό που άπαντες περιμένουν στην ομάδα της Βέροιας, είναι το «τρίποντο» στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, δίχως να σημαίνει ότι ο αγώνας της Τούμπας είναι ξεγραμμένος.

Η Βέροια θα πάει πάντως στο Σαββατιάτικο ματς με πολλά προβλήματα. Τιμωρημένοι είναι οι Γεωργιάδης, Γεωργέας και Κόστλι, εξαιρετικά αμφίβολος ο Σνάουτσερ, ενώ πιθανώς να μην αγωνιστεί και ο Ορέστες. Ο Μπαργκάν μπορεί να είναι έτοιμος, όπως και ο Μπάρμπας, ενώ «τρέχει» να προλάβει και ο Καλί. Επιστρέφοντας στο θέμα παραμονής… είναι ξεκάθαρο ότι για να εξασφαλιστεί απόλυτα η Βέροια χρειάζεται έξι βαθμούς. Σίγουρα τους τρεις με τον Πλατανιά και αν μπορέσει βεβαίως να πάρει μία νίκη, είτε στην Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

Το πέναλτι που έγινε στον Γεωργιάδη…

Πολύ κουβέντα έγινε για το πέναλτι που πήρε η Βέροια στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όμως όπως τόνιζαν στην ομάδα της Βέροιας, κανείς δεν αναφέρθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γεωργιάδη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Μία καθαρή παράβαση, για την οποία και ο ίδιος ο αμυντικός της Βέροιας έλεγε πως ήταν κλασική περίπτωση πέναλτι.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: