Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Δρεπανίδης: «Φέτος θα συμμετέχουμε θεσμοθετημένα και οργανωμένα»

Ο Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, Άκης Δρεπανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου.


Για τη συμμετοχή τους στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ":

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και τις προηγούμενες χρονιές και τα παιδιά και οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάποια από τις διαδρομές. Φέτος είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια δική μας ομάδας στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι εδώ στο Πλαγιάρι. Αυτός είναι ο τρόπος συμμετοχής μας. Θέλαμε να το κάνουμε πιο θεσμοθετημένα και πιο οργανωμένα φέτος με τη δική μας ομάδα».

Για το αν τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό:

«Τα παιδιά στο αγωνιστικό χωρίο στο Πλαγιάρι συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και διάφορα αθλήματα. Η εμπλοκή τους με το άθλημα του Μαραθώνα ήταν αποσπασματική τα προηγούμενα χρόνια γι΄ αυτό και φέτος είπαμε να το κάνουμε πιο οργανωμένα. Θα είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για όλους και θα ενισχύσουμε και λίγο αυτό το αγώνισμα».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: