Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αντσελότι: «Μέσι αυτοί, Ιμπραΐμοβιτς εμείς»

Την Μπαρτσελόνα έχρισε φαβορί ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι Γάλλοι… δεν θα πέσουν αμαχητί, αφού έχουν... τα όπλα να πολεμήσουν.

Αντσελότι: «Μέσι αυτοί, Ιμπραΐμοβιτς εμείς»
Ναι μεν κόντρα στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα είναι δύσκολα, ναι μεν οι Καταλανοί έχουν… Μέσι, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει… Ιμπραΐμοβιτς και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στα ίσα τους «μπλαουγκράνα» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Παριζιάνων, Κάρλο Αντσελότι ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχω θετική… αίσθηση για τα παιχνίδια, παρά το γεγονός πως όλοι αντιλαμβάνονται την δυσκολία όταν αγωνίζεσαι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν εξαιρετικά παιχνίδια. Πιθανώς για εμάς να είναι τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλω να δω τους παίκτες μου να είναι αποφασιστικοί και έτοιμοι για νίκες. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι αυτή που θα έχει στην κατοχή της την μπάλα, όμως πιστεύω πως οι παίκτες μου θα έχουν ιδέες για να πετύχουν κάποιο γκολ και να έρθει η νίκη. Είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να σταματήσεις τον Μέσι, αλλά εμείς έχουμε Ιμπραΐμοβιτς που είναι εξίσου εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα αγωνιστεί ο αντίπαλος, αλλά μόνο το δικό μας στυλ». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: