Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Χειρότερα του… χρόνου!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την... προδιαγεγραμμένη τύχη του Φάμπρι από τη μέρα που ήρθε, για το αν και κάτα πόσο έχει ευθύνες ο Ισπανός και αναρωτιέται για το τι θα γίνει του χρόνου...
Πάει και ο Φάμπρι. 82 ημέρες έμεινε και η τύχη του φαινόταν προδιεγραμμένη από την ημέρα, που ήρθε. Με τόσα αρνητικά σχόλια από Ισπανούς δημοσιογράφους, που τους έκανε εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος προπονητής ήρθε στον Παναθηναϊκό, αργά η γρήγορα θα ερχόταν το τέλος.
Ηταν άλλη μία άστοχη επιλογή του Ούγκο Βαρέλα, που εξακολουθεί και απολαμβάνει, όμως, την εμπιστοσύνη της διοίκησης.
Πάντως για να τα λέμε και όλα ο Φάμπρι δεν φταίει παρά στο ελάχιστο για το φετινό κατάντημα του Παναθηναϊκού. Και η λάθος συμπεριφορά δεν είναι η άποψή του για παίκτες του Παναθηναϊκού, που πραγματικά είναι λίγοι, αλλά για τον τρόπο που το είπε και η γενίκευση που έκανε. Και κυρίως ο χώρος, που επέλεξε να το κάνει με αποτέλεσμα ενδεχόμενη παραμονή του να δημιουργούσε ακόμα χειρότερες καταστάσεις στα αποδυτήρια.

Ο Βονόρτας, επιστρέφει ως πρώτος προπονητής, ενώ είχε αποχωρήσει μαζί με τον Ρότσα, τότε ως βοηθός. Τι να προλάβει να μαζέψει; Λίγα πράγματα. Να βελτιώσει την κατάσταση στα αποδυτήρια. Οσο για τα play off νομίζω, ότι υπάρχουν μόνο μαθηματικές και όχι ουσιαστικές ελπίδες.
Και του χρόνου τι γίνεται; Αυτή είναι η ερώτηση. Αν υπάρχει ο φετινός ….προγραμματισμός τα ίδια και χειρότερα, είναι η απάντηση.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: