Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σοβαρός για το πρωτάθλημα!

Το προτελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του για φέτος δίνει αύριο ο Απόλλων Καλαμαριάς, που υποδέχεται τον Αιγινιακό (16.00) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «κοκκινόμαυροι» είναι απολύτως έτοιμοι και ο Ανδρέας Παντζιαράς στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Ο 36χρονος προπονητής έχει και βέβαια έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» που έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ματς με την ανακοίνωση της αποστολής, ενώ στη χθεσινή προπόνηση οι «κοκκινόμαυροι» παρακολούθησαν μαζί με τον προπονητή βίντεο από αγώνες τόσο του Απόλλωνα, όσο και του Αιγινιακού, με στόχο φυσικά να διαπιστώσουν πού θα πρέπει να χτυπήσουν τον αντίπαλο.

Ο Παντζιαράς βέβαια ζήτησε σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, αφού για τον Απόλλωνα ο τίτλος είναι βασικός στόχος και δεν πρέπει να επέλθει χαλαρότητα με την εξασφάλιση της ανόδου. Οι «ροσονέρι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και φυσικά να… τελειώσουν με την υπόθεση του τίτλου, έχοντας πλέον ως ανταγωνιστές για το στόχο αυτόν την Αναγέννηση Καρδίτσας (στο -3) και την Κασσιόπη (-4).

Μετά το τέλος οι μεταγραφές

Ανεξαρτήτως Πρωταπριλιάς και σεναρίων πάντως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Απόλλων Καλαμαριάς σιγά-σιγά καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, κάτι που θα κάνει με ακόμη πιο επιτακτικό τρόπο βέβαια μετά τη λήξη της σεζόν.

Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να είναι πιθανό να παραμένει στο «τιμόνι» μετά την επιτυχημένη σεζόν και στη συνέχεια θα τεθεί και το ζήτημα του ρόστερ. Φυσικά και εντός των υποψηφίων στόχων αναμένεται να είναι αρκετοί παίκτες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Απόλλωνα, μεταξύ των οποίων σαφώς και μπορεί να είναι οι Παππάς, Ουέλιγκτον, Ηλιάδης, αλλά και αρκετοί ακόμη… Όλα αυτά όμως είναι ακόμη μακρινά, αφού προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αύριο και η έφεση

Όπως αναφέρθηκε από την περασμένη εβδομάδα, αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Απόλλων για την πρωτόδικη απόφαση βάσει της οποίας δικαιώθηκε ο Βατανιακός για την ένσταση που κατέθεσαν οι «κοκκινόμαυροι».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: