Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για Βιντιάδη, Χάρις (που θα ερχόταν στην Αθήνα από την περασμένη εβδομάδα), για την υπόθεση Empire και τον Κιντή...
Ημέρα της ψευτιάς η πρώτη του Απρίλη όμως εγώ προτιμώ την ειλικρίνεια αφού στην ΑΕΚ δυστυχώς δεν χρειαζόταν σχεδόν ποτέ να περιμένουμε αυτή τη μέρα για να μάθουμε πολύ σότο, ή τέλος πάντων ψέματα αν πρόκειται για την «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα.
 
Στην κατηγορία φρέσκα... ψέματα ανήκει το ζήτημα της άφιξης του Κιθ Χάρις για τον οποίο οι Ενωσίτες διάβαζαν και πληροφορούνταν από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας ότι μέχρι το τέλος της θα είχε φτάσει στην Αθήνα ο παραπάνω κύριος. Κάτι φυσικά που δεν έγινε ποτέ και για το οποίο κανείς -απ' όσους το υποστήριζαν και το διοχέτευαν σαν σούπερ ουάου μαντάτο- δεν μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει τον κόσμο της ΑΕΚ ποιος ο λόγος της αναβολής της άφιξης του Κιθ Χάρις και ποια είναι η νέα ημερομηνία αυτής...
 
Θα σας απαντήσω εγώ. Πολύ απλά δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να ενημερώσει τον ΑΕΚτσή διότι η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνώριζε αν όντως είχε προγραμματίσει ταξίδι ο Κιθ Χάρις από το Λονδίνο στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. Ούτε γι' αυτήν την εβδομάδα γνωρίζουν, αλλά θα το ρισκάρουν πάλι μέχρι που παίζει και να έρθει ο Εγγλεζάς στην Αθήνα και θα δικαιωθούν.
 
Για τον Δημήτρη Βιντιάδη που θα απασχολεί την ΑΕΚ από αύριο πάλι (αν όχι από τις επόμενες ώρες) όπως συμβαίνει πάντα στην διάρκεια της εβδομάδας που δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να ασχοληθεί κανείς σχετικά με την «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα εννοείται πως η υπόθεση Κιντή και η ανταλλαγή mail λειτούργησε ευεργετικά αφού τον... ξεχάσαμε κανά τριάρη 24ωρα. Ηρθε και ο αγώνας με τον Λεβαδειακό. Εεεεε απ' αύριο πάλι ασχολούμαστε!
 
Η αλήθεια αγνοείται... Αυτό ισχύει όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς χρόνια τώρα στην ΑΕΚ με τεράστια ευθύνη και συμμετοχή των ΜΜΕ. Κι αν δεν είχε προκύψει η περίπτωση Βιντιάδη, ή νωρίτερα αυτή του κ. Βλάχου που εκπροσωπούσε κάποιον που ποτέ δεν μάθαμε αν υπήρχε, ή όχι (κι όμως πολλοί εδώ με κράζατε που υποβάθμιζα το γεγονός τότε), ή αυτή του Ξενιάδη και πριν του Κοζώνη θα ασχολούμασταν πάλι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (όχι με δική του ευθύνη, αλλά κάποιο σενάριο θα έβγαζαν τα ΜΜΕ για εμπλοκή του στην ΑΕΚ).
 
Κι επειδή αναφέρθηκα παραπάνω στο θέμα που προέκυψε με τα mail Κιντή και την... κόντρα με τον Νικολαΐδη (και δεν ασχολήθηκα καθόλου πλην ενός υστερόγραφου) θα ήθελα να γράψω δυο πράγματα για το θέμα. Κατ' αρχήν σε υστερόγραφό μου στο blog μου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό άφησα να εννοηθεί πως ο Γιώργος Κιντής είναι για μένα ισάξιος με τον μίστερ Μπιν. Και οφείλω να ομολογήσω ότι έγινα -από τα νεύρα μου- άδικος για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ. Hμουν λάθος σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό.
 
Επιμένω όμως να εκφράζω τη διαφωνία μου μαζί του (σ.σ.: Κιντής, κάτι που έγινε και τηλεφωνικώς και επιμένουμε να διαφωνούμε) για την ευαισθησία που έδειξε σχετικά με την περίοδο προεδρίας του Νικολαΐδη και για τις ρυθμίσεις που πέτυχε, ή όχι ο τελευταίος τότε αφού η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και θα πρέπει να περιμένουμε η τελευταία να κάνει τη δουλειά της. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε πετύχει τις ρυθμίσεις, γνωρίζω πως επί των ημέρων πλήρωνε όσα απαιτούνταν, όμως ο Κιντής επιμένει στην άποψή του και θεωρεί πως απλά διευθέτησε το 20% των οφειλών επί των ημερών του και το 80% το... φόρτωσε στις επόμενες διοικήσεις.
 
Από την άλλη δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον δικαιολογημένο εκνευρισμό του Κιντή σχετικά με το γεγονός πως ο Ντέμης Νικολαΐδης αν και μάρτυρας για την υπόθεση της Empire Α.Ε. δεν έχει κάνει το χρέος του. Θαρρώ βέβαια πως θα το κάνει, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Μπορεί όντως ο Νικολαΐδης να είχε ιδιαίτερα βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα αρκετό καιρό τώρα, όμως είναι απαραίτητο να γίνει... χθες! Η υπόθεση με την Empire είναι δεδομένο ότι βρωμάει και ζέχνει και ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να επιδιώξουν να επισπεύσουν οι διαδικασίες όσοι εμπλέκονται σε αυτή ως άνθρωποι που κυνηγούν την υπόθεση και ως μάρτυρες αυτής. Πρέπει (επαναλαμβάνω) να γίνει... χθες! Για την ΑΕΚ και για τον κόσμο της. Για κανέναν άλλον.
 
Φτάνουν τα ψέματα, αρκετά... Η ΑΕΚ πεθαίνει όπως σωστά είπε πρόσφατα ο Ντέμης Νικολαΐδης και επειδή δεν υπάρχει ακόμη κάποιο φως στην άκρη του τούνελ (αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα) προτού σε κανά... τρίμηνο έρθει η κανονιά και... πεθάνουμε όλοι μαζί της, καλό θα είναι να έχουν βγει όλοι στον... τάκο! Να τα γνωρίζει όλα ο κόσμος της ομάδας. Να τελειώσουν τα ψέματα και να αρχίσουν οι αλήθειες...