Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εξαμελές το νέο σχήμα χωρίς Σαββίδη!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκτά αιρετή διοίκηση αφού πριν από λίγο στην γενική συνέλευση των μετόχων της, ανακοινώθηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει το παρακάτω εξαμελές σχήμα: Βρύζας, Γκοντσάρεβα, Μηλιωρίδης, Ποικιλίδης, Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Η διοίκηση θα έχει πενταετή θητεία και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και το σχήμα της.

Ο Ζήσης Βρύζας μιλώντας αρχικά είπε: "Γνωρίζετε όλοι ότι εδώ και μερικούς μήνες ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Πλέον το μοναδικό ανοικτό θέμα σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας είναι τα χρέη προς το Δημόσιο που και αυτά θα διευθετηθούν. Επομένως ήρθε η ώρα για την αιρετή διοίκηση".




Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και ανακοίνωσε πως ο μεγαλομέτοχος που εκπροσωπείται στην αίθουσα από τον Ιβάν Σαββίδη πρότεινε τους Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Μηλιωρίδη, Ποικιλίδη και Γεροντίδη για τη διοίκηση ενώ ο ΑΣ επέλεξε τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο"

Στη συνέχεια της γενικής συνέλευσης, δυο μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ρώτησαν τον Βρύζα γιατί η ΠΑΕ δεν έβγαλε ανακοίνωση για τα φαινόμενα ρατσισμού στο Γ. Καραϊσκάκης εναντίον του Καμαρά με τον Βρύζα να εξηγεί πως η ΠΑΕ διερευνά το γεγονός. Στην συνέχεια κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ θέλησε να ρωτήσει αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να σχολιάσει την απόφαση του Αστέρα να ζητήσει ντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί έκανε παρέμβαση η Γκοντσάρεβα που τόνισε πως δεν έχουμε συνέντευξη Τύπου αλλά γενική συνέλευση και έτσι ο Βρύζας δεν απάντησε και δεν έγιναν άλλες ερωτήσεις. Ακολούθησε η ψηφοφορία.

Πρώτη σε ψήφους η Γκοντσάρεβα
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία εκλογής νέας αιρετής διοίκησης και η Μαρία Γκοντσάρεβα ήρθε πρώτη σε ψήφους (ψήφισαν μετοχές και όχι πρόσωπα). Τα αποτελέσματα:
Η Μαρία Γκοντσάρεβα έλαβε: 88925213.
Ο Ηλίας Γεροντίδης έλαβε: 88921783
Ο Ζήσης Βρύζας έλαβε: 88921633
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έλαβε: 88920733
Ο Σπύρος Μηλιωρίδης έλαβε: 88920283
Τις επόμενες ώρες θα συγκληθεί σε σώμα το νέο ΔΣ και ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να παραμείνει στη θέση του προέδρου.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: