Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τα νεύρα του Μήτσου κι η τιμωρία του διαιτητή!!

Γιατί τιμωρείται ο διαιτητής που έδωσε τεχνική ποινή στον Διαμαντίδη και γιατί ο Μήτσος θυμήθηκε τα περσινά με Πανιώνιο; Ποιοι μπούκαραν στα αποδυτήρια; Όλο το παρασκήνιο με βίντεο μόνο στον sportdog!
Ο... κακός χαμός έγινε στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε όσα έγιναν έξω από το παρκέ και τα οποία θα διαβάστε αποκλειστικά στον sportdog!

Η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» άλλωστε, από την Κυριακή το βράδυ σας είχε γράψει για το... ντου του Ηλία Λιανού και τα όσα είπε στους διαιτητές στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Τώρα, θα σας αποκαλύψει γιατί ο Διαμαντίδης έγινε έξω φρενών στο φινάλε το ματς, ποιος πάει για παραδειγματική τιμωρία και ποιος ζήτησε συγνώμη, έστω και καθυστερημένα.

Η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» έχει το θέμα...

Ας πάρουμε ένα-ένα τα θέματα, γιατί είναι και πολλά. Μετά το ματς λοιπόν, ο Λιανός ξαναμπούκαρε στη φυσούνα για να μιλήσει στους διαιτητές. Αυτή την φορά ήταν πιο ήρεμος όμως και ήθελε απλά να ζητήσει συγνώμη, η οποία όμως δεν... έπιασε τόπο, καθώς το όνομά του είχε ήδη μπει στο Φύλλο Αγώνος!

Στον ίδιο χώρο όμως βρέθηκε και ο
παρατηρητής διαιτησίας Αντώνης Μάνος, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη για την φάση στον Διαμαντίδη που «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός (βίντεο στο τέλος του θέματος). «Ήταν φάουλ στον Διαμαντίδη. Στην αρχή της φάσης» είπε ο Μάνος και το ίδιο λένε σήμερα και οι διαιτητοπατέρες. Είδαν τη φάση και αποφάνθηκαν ότι ο Πουρσανίδης, ο οποίος πήρε βαθμό κάτω από την βάση, έκανε λάθος. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έμεινε μετεξεταστέος λοιπόν και πάει για τιμωρία, ώστε να... ξεκουραστεί μερικές αγωνιστικές. Δεν την γλιτώνει την καμπάνα με τίποτα.

Αυτό είναι όμως μόνο το ένα θέμα που αποκαλύπτει ο σκύλος. Έχουμε και συνέχεια και όπως πάντα... καυτή. Αφορά στην συμπεριφορά του Διαμαντίδη και την «έκρηξη» του στο φινάλε του ματς.

Η αντίδραση λοιπόν του Μήτσου ήταν υπερβολική και δεν δικαιολογείται, ακόμα και αν είχε δίκιο. Ο Διαμαντίδης διαμαρτυρόταν στον Πουρσανίδη για το φάουλ στην αρχή της φάσης και στον Αναστόπουλο για τα περσινά, τα οποία μπορεί ο ρέφερι να μη γνώριζε ή να μην θυμόταν, αλλά ο Διαμαντιδης δεν είχε ξεχάσει.

Όπως γράφει λοιπόν η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Διαμαντίδης μέσα στον εκνευρισμό του, ο οποίος ήταν γενικά μπόλικος χθες στη Ν.Σμύρνη, θεώρησε πως επαναλαμβάνεται το περσινό σκηνικό.

Πέρυσι, πάλι στο ίδιο χρονικό σημείο, είχε δεχθεί και πάλι φάουλ που δεν του δόθηκε. Στις διαμαρτυρίες τότε πήρε τεχνική ποινή και μετά το ματς διεκόπη προσωρινά. Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος του θέματος (το δεύτερο) στο 5.17 αν δεν θυμάστε ούτε εσείς τι είχε συμβεί πέρυσι. Τότε ακολούθησε καταιγισμός αντικειμένων, εκκένωση γηπέδου και νίκη-θρίλερ του ΠΑΟ με καλάθι του Μπατίστ λίγο πριν από τη λήξη (81-82)!

Ο Διαμαντίδης λοιπόν, θεώρησε ότι έγινε το ίδιο και φέτος και πως οι διαιτητές σαν να το έχουν "παράδοση", πρώτα δεν του έδωσαν φάουλ και μετά τον χρέωσαν με τεχνική ποινή...











πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: