Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Έξαλλος ο Σπανός!

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την καθυστερημένη έναρξη των play offs εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Έξαλλος ο Σπανός
Η οριστική έναρξη των play offs στις 15 Μαΐου και η ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος στις 2 Ιουνίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ατρομήτου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στην ΕΠΟ, καθώς εκείνη επέμενε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 11 Μαΐου και η Σούπερ Λίγκα απεφάνθη να αρχίσουν τα play offs μετά τον τελικό.

Το βασικό και απολύτως λογικό επιχείρημα του Γιώργου Σπανού έχει να κάνει με τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης που θα έχει η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα play offs πριν μπει στη μάχη του Europa League.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος των play offs θα λάβει μέρος στον δεύτερο προκριματικό του Europa League, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται 18 και 25 Ιουλίου, ενώ ο τρίτος των play offs θα παίξει στον τρίτο προκριματικό, 1 και 8 Αυγούστου. Ο δεύτερος των play offs θα συμμετέχει στα play offs (έχει προτεραιότητα ο Κυπελλούχος) στις 22 και 29 Αυγούστου, ενώ ο πρώτος θα παίξει στον τρίτο προκριματικό του Champions League (30-31 Ιουλίου και 6-7 Αυγούστου). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: