Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Στους «Ζωσιμάδες» κρίνεται η παρτίδα!

Αποτελούσε ανέκαθεν το δυνατό όπλο του ΠΑΣ Γιάννινα. Το εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», είναι γεγονός ότι και φέτος προσφέρει μία «ασπίδα» ασφαλείας στους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου, οι οποίοι μπορούν να καμαρώνουν για την δύναμη της έδρας τους και να θεωρούν ότι οι ελπίδες τους για τα play-off είναι ακόμη περισσότερες εξαιτίας βεβαίως του γεγονότος πως από τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν, τα δύο είναι μέσα στο σπίτι τους.

Διαδοχικά μάλιστα. Με ΑΕΚ και Κέρκυρα. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι τα παιχνίδια που μπορούν να εξασφαλίσουν την είσοδο του ΠΑΣ στην πρώτη πεντάδα, αφού με έξι βαθμούς, έχοντας και διαφορά ήδη τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη που ακολουθούν, «κλειδώνουν» σε μεγάλο βαθμό τα play-off. Βάσει λογικής, ακόμη και οι έξι βαθμοί μπορούν να δώσουν τα play-off στον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πλέον το απόλυτο φαβορί.

Όμως για να είναι απολύτως εξασφαλισμένος, χρειάζεται το μαγικό νούμερο των επτά βαθμών. Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα περιμένει κανένα άλλο αποτέλεσμα και θα περιμένει απλώς… την κλήρωση για τα play-off. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: