Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Μπορούμε να δώσουμε ανάσα στον Πανιώνιο»

Τη διαβεβαίωση πως αν εκλεγεί στην προεδρία του Ερασιτέχνη έχει τον τρόπο για να δώσει οικονομικές λύσεις στον Πανιώνιο δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Μισαηλίδης.

«Μπορούμε να δώσουμε ανάσα στον Πανιώνιο»
Οικονομικές ανάσες στον Πανιώνιο κι ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας υποσχέθηκε ο Άρης Μισαηλίδης εφόσον εκλεγεί στις αυριανές αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα έδειξε να έχει φιλικές διαθέσεις απέναντι στον συνυποψήφιό του για το χρίσμα, τον Βασίλη Τσάβαλο που διεκδικεί την επανεκλογή του.

Αναλυτικά, ο Άρης Μισαηλίδης μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» για:

-τους στόχους του για τον Ερασιτέχνη: «Η ομάδα σώθηκε κι έκανε καλή πορεία και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Εμείς αν εκλεγούμε σαν διοίκηση μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο οικονομικό θέμα. Έχουμε αξιόπιστες λύσεις για να δώσουμε μία ανάσα στο σύλλογο. Χτυπήσαμε πόρτες και μας άνοιξαν. Θα συνεργαστούμε με όποιον η ταυτότητά του γράφει ‘Πανιώνιος’».

-τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου: «Η θηλιά του Πανιωνίου δεν μπορεί να φύγει άμεσα από το λαιμό του. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα χρήματα απαιτούνται για την αδειοδότηση. Αν δεν τα έχουμε, θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη, στηριζόμενοι πάλι στα δικά μας νεαρά παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες, όσους μας επιστρέψει ο νόμος».

-τις διαφορές με την υποψηφιότητα του Βασίλη Τσάβαλου: «Ίσως υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία. Ίσως φταίμε κι εμείς που δεν κάτσαμε κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι για να τα βρούμε όλοι μας. Εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα είτε βγει ο ένας είτε ο άλλος. Κι εγώ και ο Βασίλης Τσάβαλος Πανιώνιοι είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: