Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«Ανίκητη η Μπαρτσελόνα»

Πολλές δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσει η Παρί Σεν Ζερμέν στο αποψινό ματς με την Μπαρτσελόνα για τους «8» του Champions League, όπως δήλωσε ο Εμανουέλ Πετί.

«Ανίκητη η Μπαρτσελόνα»
Σαφές προβάδισμα έχει η Μπαρτσελόνα έναντι της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εμανουέλ Πετί στο ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport».

Ο πρώην διεθνής Γάλλος πιστεύει ότι οι πρωτεουσιάνοι μπορούν να κάνουν την έκπληξη, όμως οι Καταλανοί είναι σε διαφορετικό επίπεδό από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Μπαρτσελόνα είναι ανίκητη», ανέφερε αρχικά ο παίκτης που είχε κατακτήσει με τους «τρικολόρ» το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Στση συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η Παρί Σεν Ζερμέν έχει την ικανότητα να καθίσει πίσω και να αμυνθεί με στόχο να μπλοκάρει την επίθεση της αντίπαλης ομάδας, όπως η Ίντερ, η Μίλαν και η Τσέλσι που τα κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, αν θα μπορούσε ο Ιμπραΐμοβιτς να παλέψει για να κερδίσει την μπάλα κοντά στην δική περιοχή της ομάδας του, όπως έκανε την περσινή σεζόν ο Ντρογκμπά με την Τσέλσι.

«Δεν το πιστεύω. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το παρελθόν, αλλά είναι όλοι τους πρωταθλητές που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Θυμηθείτε τι έκαναν κόντρα στη Μίλαν». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: