Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Ο Ερασιτέχνης θα περιμένει τις κινήσεις της ΚΜΑ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις τον σύλλογο, την ενδεχόμενη επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα και το αν πρέπει να παραιτηθεί η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εξελίξεις και την παραίτηση των Τικπασάνογλου- Αγγελούση:

«Πάντα ο ερασιτέχνης είχε ένα δευτερεύοντα ρόλο όσον αφορά τον έλεγχο. Πάντα σεβόταν τις αποφάσεις της Λέσχης. Εμείς δε θα πούμε ποιος να φύγει και ποιος να έρθει. Εμάς μας ενδιαφέρει να σωθεί η ομάδα. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο και το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να πάει απερίσκεπτο. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ψηφίδη είναι πρωτοδικείου και οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει μέσα από τις συνελεύσεις. Η παραίτηση του εκπροσώπου του ερασιτέχνη κατατίθεται στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη. Σεβόμαστε την απόφαση του αλλά για να ορίσουμε κάποιον άλλον θα πρέπει να το εγκρίνει το δικαστήριο ξανά, όπως έγινε και με τον κ. Τικπασάνογκλου. Η διοίκηση, επειδή είναι πολυμελής, δε μπορεί να πέσει αν δεν έχει έναν εκπρόσωπο. Πρέπει να μείνουν τρεις για να πέσει η διοίκηση».


Για το αν στηρίζει τη διοίκηση ο ερασιτέχνης:

«Θα περιμένουμε την Κοινωνία Μελών Άρη που είναι ο μεγαλομέτοχος να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες και μετά θα τοποθετηθούμε. Αν εκεί υπάρξει δυστοκία τότε θα ενεργήσουμε. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν πρόκειται να πάρουμε θέση ακόμα. Αν είναι να φύγει η διοίκηση περιμένουμε να έρθει άλλο σχήμα και να δούμε».


Για την φημολογούμενη επιστροφή του κ. Σκόρδα:

«Από τη στιγμή που θα θέλει να κατέβει ο κ. Σκόρδας και δεν υπάρχει άλλο σχήμα, αν συναινέσει η κοινωνία μελών Άρη θα συναινέσουμε και εμείς».


Για το αν τρυπήθηκε η ομάδα από μέσα:

«Όταν μιλάνε για κάτι τέτοιο, πρέπει να μιλάν συγκεκριμένα και όχι αόριστα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι μπορούν να πολεμήσουν με εχεμύθεια και σωστές κινήσεις. Αν όντως υπάρχει αυτό το πράγμα. Γιατί με το αν δε γίνεται να κατηγορήσουμε κανέναν.


Για το αν γίνεται ο κ. Σκόρδας από ελεγχόμενος να γίνει ελεγκτής:

«Είναι κάτι ξεχωριστό. Ο έλεγχος πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα και όποιος είναι στη διοίκηση δε πρέπει να βάλει κανένα εμπόδιο στην εξέλιξη του ελέγχου. Πρέπει ν ο κ. Σκόρδας να βγει και να δεσμευτεί πως δε θα εμποδίσει τη συνέχεια του ελέγχου».


Για τα σενάρια περί αγοράς ΑΦΜ:

«Είναι αδιανόητο και απορώ πως το σκέφτονται κάποιοι αυτό. Είναι φαντασιώσεις και δεν υπάρχει από την πλευρά μας κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε η ομάδα να σωθεί και στα 100 χρόνια ο Άρης να είναι όρθιος και να σηκώνει το ανάστημα του».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: