Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Έτσι τον θέλει!

Νέο, φιλόδοξο αλλά με ήδη καλό έργο στην καριέρα του και κασέ που δεν θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ θέλει το νέο του προπονητή ο Παναθηναϊκός. Οι ξένοι του Βαρέλα, ο Τσιώλης και ο Δώνης.

Έτσι τον θέλει
Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει. Όχι για τις εναπομείνασες φετινές αγωνιστικές, αφού στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάννης Βονόρτας, αλλά για την επόμενη σεζόν και στόχος είναι η πρόσληψη να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για το σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητεί έναν νέο προπονητή, με φιλοδοξίες αλλά που να έχει ήδη να επιδείξει πράγματα στην καριέρα του, ενώ το ετήσιο κασέ του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 250.000 ευρώ. Ο Ούγκο Βαρέλα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει στην αγορά του εξωτερικού, όπου κατά κύριο λόγο κοιτάζουν οι «πράσινοι», ενώ από την ελληνική αγορά αρέσουν ουσιαστικά δύο προπονητές.

Υπάρχει εκτίμηση για τον Σάκη Τσιώλη, το συμβόλαιο του οποίου με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει. Στον Καρδιτσιώτη τεχνικό έχει γίνει σχετική κρούση και φέρεται να έχει απαντήσει πως θα πρέπει να γνωρίζει τις προθέσεις του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος του Απριλίου. Στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αρέσει και ο Γιώργος Δώνης, που πάντως έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, ο πήχης θα είναι πιο χαμηλός και το μπάτζετ μικρότερο σε περίπτωση μη συμμετοχής στην Ευρώπη. Υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Σεϊταρίδη, Μαρίνου και Κοτσόλη, αλλά με μειωμένες αποδοχές, ενώ δύσκολα θα καλυφθούν οι τουλάχιστον 400.000 ευρώ που απαιτούνται για τον Σισοκό.

* Ο Φάμπρι θα αναχωρήσει για την Ισπανία χωρίς να αποχαιρετήσει τους παίκτες για ευνόητους λόγους. Έχει εισπράξει ήδη 62.000 ευρώ και θα πάρει άλλα τόσα σε δόσεις.

Με σχήμα… Ρότσα

Ο Γιάννης Βονόρτας έπιασε από χθες δουλειά και αναμένεται να μετατρέψει το σύστημα της ομάδας από 4-2-3-1 σε 4-3-3, διάταξη που είχε χρησιμοποιηθεί και επί Ρότσα. Ο άλλοτε συνεργάτης του Αργεντινού προπονητή θα δώσει σταδιακά ευκαιρίες στους νεότερους παίκτες της ομάδας, αλλά δεν θα προχωρήσει σε… κοσμογονικές αλλαγές και θα διατηρήσει τον ίδιο κορμό για να εξαντληθούν οι πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη. Για το ματς με τον Πανιώνιο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σο και Μπουμσόνγκ, αμφίβολος είναι ο Τοτσέ, ενώ επανέρχεται ο Σεϊταρίδης.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: